Ondersteun jij Stichting Oranjespektakel Maasdijk met het organiseren van de Oranje activiteiten in Maasdijk? Dan worden wij graag jou Vriendje voor een Tientje.

Stichting Oranjespektakel Maasdijk is een organisatie die zich sinds 2022 inzet voor het organiseren van diverse oranjefestiviteiten in de dorpskern van Maasdijk. Het hart van de stichting klopt op basis van het innovatieve concept genaamd “Vriendje voor een Tientje.” Met dit unieke idee worden jaarlijks bijdragen van €10 per persoon geïncasseerd om vervolgens spetterende evenementen te realiseren, waaronder Koningsnacht en Koningsdagvieringen, het samen kijken van EK- en WK voetbalwedstrijden en andere gezellige activiteiten voor jong en oud.

Het concept “Vriendje voor een Tientje” maakt het voor de gemeenschap van Maasdijk mogelijk om op een laagdrempelige manier bij te dragen aan het verlevendigen van de dorpskern. Door dit digitale Forms-formulier in te vullen, wordt er een automatische incasso geactiveerd van jaarlijks €10 waarmee de financiële bijdrage van de deelnemer veilig en gemakkelijk wordt ingezameld. Deze bijdragen vormen de basis van de financiële ondersteuning die Stichting Oranjespektakel Maasdijk ontvangt en waarmee zij in staat zijn om diverse evenementen te organiseren die de saamhorigheid en feestvreugde in het dorp vergroten.

Klik hier om donateur te worden.